Tuesday, April 19, 2011

Members Card : Expired??damn it!!



hyeee!!!
mari bercerita!!haha~
tiba-tiba teringat masa aku lunch dekat sushi king di Jusco..
Jusco mana aku tak ingat plak..haha~
Cerita nya bermula begini...
ada lah hamba Allah ni..aku panggil "Cik D" je lah ye dekat sini..
so..Cik D ni call aku pagi2...ajak teman buat keje kata nya..aku cakap lah...aku sengkek lah...
kereta pun minyak tengah kering...Cik D ni cakap..tak apa..dia payung(belanja lah maksudnya) minyak kereta...wahhh..terbaik la tu..aku pun demand lagi lah...aku suruh die payung lunch gak..haha..dia pon OK ajeee~tak ada hal kata nya~cantik lah~
then aku pon teman lah Cik D ni...sampai ke waktu lunch...kitorang pergi ke Jusco dekat-dekat situ lah...tak ingat nama tempat tu..
pusing punya pusing cari tempat nak melantak...dia ternampak billboard ada discount dekat Sushi King...dia pun ajak la lunch kat situ...pergh...memang murah..
satu piring sushi RM 2 jeee~
Tapi kena ada members card lahh baru boleh guna discount tu~
Cik D ni cakap dia ada members card..siap tunjuk lagi..haha~ok la tu kan..
makan punya makan smpai tak ingat dunia...ntah berapa piring kitorang bantai~
sampailah masa untuk bayarrrrrrrrrrr...
Cik D pon bagi lah members card dia kat casher...

dengan relaks nya casher itu berkata-kata :
"ops...sorry cik..members card cik dah expired lama dah ni...so harga sushi kena ikut normal price without discount...so semuanya RM60"

aku pun senyap jelah kan kat tepi counter casher tu..

Cik D pun berkata:"eh..yekeeeeeee...alamak..saya tak ada cash lahhh..macam mana yerrr..NAIM..ada cash dulu tak???".

WTF~dalam hati~
nasib baik dalam dompet aku ada RM40..
aku 20 cik D 20...sepanjang perjalanan balik tu..memang sumpah aku senyap tak cakap apa..
dah la aku tengah SENGKEK...kalau aku tau aku tak nak follow kau lah Cik D oiiii!!!
~kepada Cik D~
20 hengget aku manaa!!!hahahah~damn it!!
nasib baik kau sedara aku lahhhh!!!so aku halal jelahh~
baru-baru ni kata nak belanja KEPSI (KFC)hahah~
akan ku tuntut!!!hahahahahaa!!!(gelak jahat)



2 comments:

kee_as said...

hah hah hah hah... cam kenal je org yg ko maksudkan... hie hie hie hie

Mizz Petai said...

ahahaha..aku pun bleh agak siapa itu cik D...