Wednesday, April 27, 2011

Never Let Me Go


so~today i'm just staying at home doing nothing...
sangat membosankan..plan nak joging petang, dan-dan hujan pulak..sigh~
lepak rumah mengadap laptop satu hari ni..
layan movie la apa lagi kan...
so aku baru je lepas layan cerita "Never Let Me Go"
best juga cerita ni(skema giler ayat LOL)
cerita ni agak pelik and jiwang skit kot..haha~
bukan apa...aku tgk outfit dorang dalam movie ni best..VINTAGE!!yeahhh~haha~


lepas tu watak utama cerita ni Carey Mulligan
sebagai Kathy
mmg sangat COMEL!! :D
nak gf macam Kathy please!! :P haha~
so..cerita ni based on the best-selling novel karya Kazuo Ishiguro..
nak cerita banyak memang panjang lebar pasal cerita ni..so korang tengok lah sendiri ok ^_^
Tp aku bagi tahu awal-awal..cerita ni agak slow...siapa yang cepat mengantuk tu paham-paham lah ye..haha~


2 comments:

nur syakirah yusof said...

mcm best. mna nak carik itu cerita? donlod ker apa..?

Mohd Naim said...

xla..tgk free je kt fastpasstv...pastu click kt channel..pastu movie..then carik la name tajuk..web tu byk movie2 baru pon ade tau..free je..huhu~